13 Budene om, hvad man skal bære til kirken

Du ved, at der var en tid, hvor de fleste kirke, der gik damer, måtte stå over for frygt for, hvad folk vil tænke, hvis de går klædt i shorts eller flip flops. Naturligvis ville en sådan slags garderobe tiltrække stirrer fra kolleger i kirken, især hvis du sidder et par rækker foran dem.
I bibelske tider var det en almindelig praksis blandt mænd og kvinder sammen med sandaler iført kjortelignende kappe blandt mænd og kvinder sammen med sandaler. I dag er opkaldet, hvad man skal bære i kirken, når man skal søge velsignelser fra Jesus Kristus.

[Læs også: Spring outfits Idéer til kvinder]
Tag inspiration fra nedenstående angivne kirkeudstyr ideer
Jeg har rullet nogle kirkeudstyr ideer, der er enkle, beskedne og noget konservative plus også ting som hvad man ikke skal bære i kirken. Jesus er en fantastisk lytter, og når han ser dig klædt passende, mens han beder i en kirke, kan han muligvis give dine ønsker. Her er nogle tip til, hvad man skal bære i kirken, som burde gøre dig godt.
Kilde: West Ham United Trøje modegum.comrule 1
En kirke er et sted for tilbedelse, ikke et sted at flagre dine lange ben. Så på alle måder bærer nederdele, men dem, der er lange nok til at skjule dit hudshow. Nogle gange er skønhed bedst, når det vises mindre.

Kilde: OutfitideeShq.comSo Sørg for, at mens du vælger, hvad du skal bære i kirken, holder du dine shorts og nederdele bagpå dit skab.
Regel 2
Prøv ikke at bære nogen klar eller gennemsigtig kjole. Tankplader, eller for den sag kan rør toppe bæres, men bære undertrøjer under det.

Kilde: outfitideeShq.com Nedenstående slags toppe er et strengt nej for kirken. Husk altid denne påklædningskode til kirken.
[Læs også: Hvad skal man have på Thanksgiving]

Kilde: YouTube.comrule 3
Tag under alle omstændigheder i betragtning af, hvilken slags kirke du vil deltage i. Nogle gange kan påklædningskode variere mellem kirker.
Regel 4
Bundene, du bærer til en kirke, skal være passende. De kan variere fra flot afslappet eller formel nederdel til bukser.

[Læs også: fantastiske måder at bære plaid nederdel outfit]
Bær dog en hat (ikke en baseball cap) Brasiliens fodboldlandshold Trøje for at dække dit hoved. Du kan også vikle rundt om et tørklæde eller et serape eller ethvert stykke stof omkring dit hoved, så det meste af dit hår forbliver dækket.
Igen er der en variation mellem en baptist og katolsk kirke. I førstnævnte er en hat okay, mens der i sidstnævnte er tilladt et kapelslør eller mantilla. I en ortodoks kirke forventes en dækning af hijab -stil mere.
Kilde: Pinterest.comladies Church Suits kan tilbehør med de rigtige hatte. Se på nedenstående billede.
Kilde: Missionary.lds.orgule 6
En flot shirt giver fantastisk mening, når det kommer til ideer om kirkelige outfit. Men prøv at undgå en lavskåret kjole. Selvom kravede skjorter og bluser er gode til at gå så vidt angår unge kvinder, men de er ikke nødvendige så meget.
Kilde: Dancingwithashleyblog.com [SC: Mediad]
Det siger uden at sige, at nedenstående slags kjoler skal undgås fuldstændigt, mens man vælger, hvordan man klæder sig til kirken.
Kilde: Pinterest.comrule 7
Rippet op jeans er et nej. Da du er i Guds nærvær, skal du vise respekt så meget du kan. Hvis dit spørgsmål er, kan du bære jeans i kirken, ja det kan du. Men Athletic Bilbao Trøje sørg for, at du ikke bærer afgrøde toppe, spaghetti stropper eller viser for meget af din spaltning.
Kilde: ThePleatedPoppy.com Vi beder alvorligt om, at du giver dine rippede jeans en hvile på kirkelige dage!
Kilde: Pinterest.comrule 8
Hvad angår piger, er sko med lukkede tå passende. Lejligheder er velkomne, så prøv at holde hælen lav. Undgå prangende og over de øverste sko. Det vigtigste er at holde det afslappet, men pænt.
Regel 9
Det tøj, du bærer i kirken, skal være sådan, at du nemt kan bære det til caféen eller biografen uden at føle behovet for at ændre det.
[Læs også: Sådan styler du dit paljetter nederdel outfit denne sæson]
Regel 10
Når du er i kirken, skal du holde dig til at bruge simpelt tilbehør. Ingen prangende eller disco skimmer, ingen solbriller og ingen tung parfume og make-ups. At bære højt og iøjnefaldende påklædning er et nej.
Regel 11
Da hvidt er farven på fred og ro, kan du fylde din garderobe med nogle hvide kirke kjoler. Se på nogle af de elegante kirkekjoler i hvidt.
Kilde: Pinterest.comrule 12
Se på nedenstående billede for at forstå, hvad man skal bære til kirken om vinteren. Den bedste mulighed ville være at bære en lang sweater over strømpebukser og parre den med ankellængde støvler. Du kan også tilføje et tørklæde eller en beaniehætte for at holde kølen væk.
Kilde: Pinterest.comrule 13
Kirke er bestemt ikke stedet for dig at gå alt prangende og vise din høje stil. Du skal respektere stedet og miljøet og klæde dig i overensstemmelse hermed. Dette betyder ikke, at du skal klædes formelt. Du kan også bære afslappede kirkeudstyr.
Kilde: Pinterest.comNow, at du ved, hvad du skal bære i kirken, hvordan man klæder sig til kirken, forskellige outfit -ideer til kirken, hvordan man bærer kvindes kirke dragter og hatte osv. Fortæl os dine tanker om det samme.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *