Vedligeholdelse af øjenbryn – Din guide til at få det perfekte øjenbryn

øjenbrynsvedligeholdelse synes stadig at være en undervurderet praksis. Vi har alle gennemgået patchede dage, hvor vi bekymrer os forkert over øjenbrynene eller forlegenheden på grund af den overskydende vækst mellem brynene og langs kanterne.
Selvom vi dedikeret holder os til vores to-ugentlige salonaftaler, er vi nødt til at acceptere, Manchester United Trøje at vores bryn har et eget sind. De berygtede kortere ser ud til at give deres stjerne optræden på ethvert andet uønsket sted langs kanten og forstyrre den perfekte ambitioner.

Med dristige og buskede øjenbryn, der for nylig får al opmærksomheden på ramper, og i det trending, der ikke er makeup-look, får vi hi-tiden vores brynespil på punkt.
For din bekvemmelighed har vi pisket en hurtig trin for trin for at sikre, at næste gang du træder ud, kan ingen af ​​dine GFF’er faktisk pege på den pande og sige: “Hvornår var sidste gang du fik det gjort?”
[Læs også: Sådan er du naturligt farvet dine øjenbryn]

1. Kend din naturlige øjenbrynsform
Vi længes Vissel Kobe Trøje alle efter at have den perfekte bue-form øjenbryn, men ikke alle af os er velsignet med det samme. Jo før vi kommer til udtryk med det, jo bedre chancer er vi nødt til at passe, hvad der er vores. Så start først med at anerkende og værdsætte din naturlige form.
Kilde: CollegeFashion.netwe har yderligere forsøgt at hjælpe dig med at identificere her, øjenbrynform svarende til din ansigtsform, kun for at sikre, at næste gang du plukker, ved du, hvilken vej du er på vej.

Kilde: Pinterest.com2. Ved nøjagtigt, hvor du skal starte og slutte
Høflighed Professionel ekspertise har vi med os mantraet for at forstå nøjagtigt, hvor er det, at øjenbrynet skal begynde, buen og det punkt, hvor øjenbrynet skal afslutte.
Brug en blyant og hold den lodret i slutningen af ​​din næse. Dette punkt ville ideelt set være starten. For buen holder blyanten op i en vinkel fra næsen til kanten af ​​dine elever fungerer. Fagfolk antyder også, at buen i det væsentlige skal markeres på det punkt, hvor brynbenet stikker mest ud. At sætte blyanten i en vinkel fra enden af ​​næsen til den ydre ende ville hjælpe med at identificere, hvor man skal stoppe.

[Læs også: Sådan voks øjenbryn derhjemme]
Kilde: loxabeauty.com3. Plukning
Grib nu dit øjenbrynsvedligeholdelseskit

Og voila, du har mestret vores hurtige vedligeholdelsesproces for øjenbryn.
Øjenbryn går langt med at definere dine funktioner, og de fortjener derfor din tid og opmærksomhed. Så vær ikke doven og vent til din næste salonaftale. Bliv på punkt hele tiden.
[Læs også: Sådan bruges øjenbryngel]
Her Atletico Mineiro Trøje er en hurtig DIY for at lette din vedligeholdelse Escapade

Håber, at denne artikel var nyttig for jer alle. Del dine kommentarer med os nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *