George Lois og de berygtede Esquire -covers

utroligt kreative, men alligevel kontroversielle for sin tid, er George Lois også berømt for sine covers for Esquire, som er og vil forblive eksempler på mod, kulturel forandring og innovation. Han er legendarisk for dem i reklameverdenen, men han er også en inspiration for alle dem, der stræber efter at lykkes med at markedsføre og udmærke sig i at kommunikere på dette felt.
Han populariserede Xerox -kulturen, genopstået MTV gennem sin kampagne “O Want My MTV”, introducerede VH1 for offentligheden og gjorde Tommy Hilfiger berømt med kun en annonce. Denne mand har en imponerende

Karriere bag ham en, hvis du ikke er i marken, men finder Mad Men spændende, så er denne mand din helt lige nu.
Esquire -dækkerne, der er blevet ikoniske, er nu en del af Museum of Modern Art permanent samling af udstillinger. Han er værd at læse og beundring, så tjek alle sine værker på sit websted, og sørg for at læse om historierne bag Esquire -covers. De berører alle de fornuftige emner på den tid og præsenterer dem i et kontroversielt lys, der var beregnet til at udløse debatten og kræve handling mod at ændre status quo:
Esquireesquireesquireesquireesquireesquireesquireesquire esquireesquire

0/5 (0 anmeldelser)

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *